Ravitsevan popcorn-illallisen jalkeen vietan perjantai-iltaa punaisen poytani aaressa. Vuokraisantani mahtava idea oli tehda illallisaikaan iso kulhollinen popcornia ja siina sitten ahmimme sita keittion poydan aaressa ja yritimme kumpikin selittaa, etta se oikeastaan on ihan terveellinen ruoka, jos kayttaa oliivioljya ja kohtuudella suolaa. Onhan se tieteellisesti todistettukin. Nyt ei sitten oikea ruoka maistu. Niin.

Jalkapallosta alkoi sosiaalinen elama ja sen jalkeen onkin ollut aika hulabaloota. Ensin pyorin niiden hollantilaisten kanssa (tai oikeastaan yhden hollantilaisen) ja sen jalkeen tuli AM kylaan ja parin Bostonin paivan jalkeen lahdimme bussilla New Yorkiin.  Matka kesti melko kauan, koska New Yorkissa oli kova ruuhka mutta onneksi bussissa oli vessa ja ilmastointi ja meilla oli karkkia mukana.

Kiertelimme NYC:ssa kaupunkia ahkerasti. AM halusi mielellaan nahda turistipaikkoja ja mina kavelin perassa. Soimme tosi hyvin mm. Meatpacking District -alueella ja SoHossa. Ilma oli mahtava, ei liian kuuma mutta aurinkoinen. Asuimme tassa asunnossa New Jerseyssa ja se oli ihan paras mahdollinen majoitus: oma keittio, kylpyhuone ja kaksi huonetta ja todella rauhallisella alueella kuitenkin vain yhden pysakin paassa World Trade Centerista eli Manhattanilta.

Tiistaina tulin takaisin bussilla Bostoniin ja AM lensi takaisin Hollantiin. Samana iltana lahdin viela entisen Helsingin opiskelukaverin T:n kanssa baariin. Dinnerin jalkeen menimme katsomaan koripalloa ja paadyimme vahingossa belgialaisiin ison kongressin bileisiin, jossa meille ovella viela tyonnettiin kummallekin kateen 3 ilmaista drinkkilippua. Meni sitten aika myohaan sina iltana (Belgian vika), joten jain viela seuraavaksi paivaksi kotiin toipumaan lomasta. 

Nyt olen tehnyt pari paivaa tosissani toita ja saanut ensimmaiset tulokset! Hyvalta nayttaa ja kylla varmasti julkaisu syntyy. Olen ollut siksikin aika iloinen - juuri ennen New Yorkiin lahtoa sain viimein kaikki tunnukset ja Harvardin sahkopostiosoitteen ja nyt pystyn tekemaan kunnolla toita. Taalla on pari paivaa ollut 37 astetta lamminta, joten mielellani istun ilmastoidussa toimistossa.

Rocco-koiraparka on ihan paniikissa nyt kun tana iltana viimein tuli ukkonen. Hanelle syotetaan rauhoittavaa luonnonlaaketta ja puetaan paalle ThunderShirt eli ukkospaita, joka rauhoittaa. Rocco on tajunnut, etta mina en pakota hanta ulos pissalle, joten han pysyy visusti jaloissani ja seuraa minua joka paikkaan. Ja katselee paa kallellaan pallo suussa kun selitan hanelle suomeksi ja hollanniksi ja englanniksi kaikenlaisia juttuja paremman keskustelukumppanin puutteessa.