Huomenta Avenue Louis Pasteurilta! Tulin juuri toihin ja kavin hakemassa kupillisen kahvia. Jos valitsee espresso dark roastin niin saa ihan siedettavan kupillisen. Yleensa kahvi taalla on liian laihaa suomalais-hollantilaiseen makuun. Toimistossa - tai labrassa niin kuin tata meidan tyopaikkaa taalla kutsutaan - ei nay viela klo 9 ketaan muuta. Olen yleensa ensimmainen, mika on aika mukavaa ottaen homioon, etta olen Hollannissa takuuvarmasti aina viimeinen.

Viikonloppu hurahti. Katsoin kaikki nakemattomat Grey's Anatomyt netista ja olen nyt ajan tasalla. Mad Menia en ole viela loytanyt ilmaiseksi mistaan - Antti, onko sita? (Meidan oraakkeli Antti tietaa kaiken.) Lauantaina kavin myos ostamassa uuden MacBook Airin, koska vanhasta MacBookistani hajosi TAAS akku.

Sunnuntaina tyokaverini E oli Bostonissa. Han lomailee plastiikkakirurgiaan erikoistuvan veljensa luona Bostonin lahistolla. Oli hauska katsella kaupunkia yhdessa ja kavimme mm. Charles-joella, joka on Bostonin ja Cambridgen valilla kulkeva joki. Sunnuntai oli tosi helteinen paiva ja joen varsi oli taynna auringonottajia ja ulkoilijoita.

Nortti kun olen, leikin tietenkin tuntikaupalla uudella Macillani ja tein esimerkiksi Numbers-ohjelmalla taulukon, josta nakyy paljonko olen kuluttanut rahaa toukokuussa. (Aivan liian paljon, olisin voinut kertoa ilman taulukkoakin.) Noh, nyt alkaa saastokuuri, eihan tama mikaan loma ole.

Toissa menee mukavasti. Tyokaverit ovat ihan erilaisia kuin Hollannissa; taalla ei toistaiseksi paljon ole sosialisoitu. Kaikki istuvat syvassa hiljaisuudessa tietokoneidensa aaressa ja sanovat toisilleen oikeastaan vain "huomenta" ja "nakemiin" ja "ulkona sataa". Ystavallisia ovat kylla mutta tunnelma on aivan toisenlainen kuin meidan hilpeassa tutkimusryhmassa Rotterdamissa. Taalla ei paljon aikaa tuhlata vitsailuun ;-) Olen etsinyt tutkimusprojektiini liittyvia artikkeleita ja kehittanyt hypoteesia ja molemmat pomot olivat tyytyvaisia tuotokseeni, joten paasen nyt aloittamaan tutkimusmenetelman suunnittelun.

Eilen vuokraisantani tuli kotiin matkaltaan ja tapasin hanet ja koira Roccon ensimmaista kertaa. Molemmat ovat mukavia ja Rocco lisaksi tosi sopo. Tana iltana vuokraisanta lupasi vieda minut autolla isoon ruokakauppaan, jotta voin ostaa halpoja ruokatarvikkeita. Han on muutenkin tosi avulias, teki kahvitkin tana aamuna - ele, jota osaan todella arvostaa, varsinkin klo 07 laugh

Kuva Charles-joen rannalta: