Bostonissa ollaan! Tama talo on tosi ihana ja taalla on aivan vihreaa. Ja markaa. Laitoin kaikki tavarat heti paikoilleen ja... sitten rupesi satamaan. Odottelen sateen loppumista, jotta paasen ruokakauppaan.

Ystavani M vei mut tana aamuna lentokentalle Hollannissa, onneksi, koska mullahan siis oli 5 kiloa liikaa tavaraa mukana. Ei se mitaan, olin varautunut ja maksoin mukisematta 70 euroa. Lento meni hyvin, koska katsoin yhden George Clooney -elokuvan ja The Notebookin toistamiseen. Jalkimmainen ei kyllakaan ollut kovin hyva lentokone-elokuva, koska se on melko itkettava: kulutin loppuun koko nenaliinavarastoni ja lautasliinat ja kaikki muutkin paperiliinat, jotka loysin, ja saavuin Bostoniin punasilmaisena. Ai niin ja katsoin myos Mad Menin 5. tuotantokauden ensimmaisen jakson, jota ei Hollannissa viela ole naytetty.

Bostoniin tultua teki kovasti mieli kahvia vaikka amerikkalainen kahvihan ei ole kovin hyvaa. Bostonin lentokentan kahvilassa oli kuitenkin hollantilainen kahviautomaatti, joten sain kunnon Douwe Egbertsit. Ja sitten kun saavuin tanne taloon niin taisin ihan aaneen sanoa "vau" itsekseni kun huomasin oikean espressokeittimen ja purkillisen Illy-kahvia. Ihanaa ihanaa, olen valinnut oikean vuokraisannan.

Vuokraisanta tosin on lomamatkalla ja tulee vasta ensi viikolla kotiin, joten hanta en ole viela tavannut. Mutta kahviautomaatista paatellen me ollaan samalla aaltopituudella. Laitan tahan kuvan tasta mun huoneen tyopoydan nakymasta takapihalle.