Otin kunnon pakkausspurtin! Nyt on jo melkein kaikki tavarat laatikoissa kahden paivan aherruksen jalkeen. Taalla on tanaan ja huomenna juhlapaiva; huomenna vietetaan entisen kuningattaren syntymapaivaa (Koninginnedag) ja tana iltana aattoa. Taidan kuitenkin jaada kotiin katsomaan telkkariohjelmia ja toipumaan pakkausurakasta. Tamperelaiset vuokralaiseni L ja M tulevat kohta kaymaan ennen kuin lahtevat juhlimaan keskustan festivaalille.

Nyt alkaa pikkuhiljaa olla perhosia vatsassa. Bostonin puolen ihmiset ovat niin kiireisia, ettei olla viela ehditty jarjestaa telekonferenssia... Toissa mulla on viela paljon tekemista; koodaan parhaillaan ihosyopadataa ja haluaisin saada sen valmiiksi ennen lahtoa. Huomenna on viela vapaapaiva ja yritan nukkua vahan varastoon.

Jo neljas vieras ilmoittautui Bostoniin! Ystavani J on New Yorkissa silloin kun saavun ja tulee pariksi paivaksi Bostoniin. Sen jalkeen heti tyokaverini E on veljensa luona Bostonissa kylassa ja ehditaan nahda. Kesakuussa tulee A mun vieraaksi ja elokuussa kuorokaverini R on kongressissa Bostonissa. Ei tarvitse kaikki kavereita ikavoida koko puolta vuotta siis! Mutta viela on kalenterissa tilaa - saa ilmoittautua laugh