(Pitaa viela keksia, miten noita kuvia saa ladattua tanne oikein pain.)

Perustin uuden blogin, jonka avulla voitte seurata Bostonin seikkailuani ja voin samalla kirjoittaa itselleni paivakirjaa. Aloitan matkajarjestelyjen raportoinnilla. Pakkasin tanaan ensimmaisen muuttolaatikon, vaikka en ole edes jattanyt viisumihakemusta. Ystavani Annemarie ottaa (romanttisten elokuvien) videokokoelmani hoitoon seuraavien kuukausien ajaksi ja pakkasin ne hanelle valmiiksi.

Siita se alkoi, pakkaaminen. Vuokrasin oman kampan tamperelaiselle opiskelijapariskunnalle ja pakkaan kaikki henkilokohtaiset tavarat muuttolaatikoihin ja vien ne sailytykseen. Vuokrasopimukset on allekirjoitettu - mika helpotus! Pariskunta saapuu Hollantiin jo maaliskuun lopussa ja paasevat tahan asuntoon sitten 14. toukokuuta.

Lahtoon on nyt 66 yota ja olen jo jarjestanyt asunnon Jamaica Plain -kaupunginosassa Bostonissa ja varannut lennot: meno 14.5., paluu 29.10. Hollantilainen sairausvakuutus saa onneksi jaada voimaan kuten myos irtaimistovakuutus taalla Hollannissa, mika helpottaa asioita kovasti. Nyt odottelen vain yhta paperia Bostonista. Tarvitsen sita voidakseni jaattaa viisumihakemuksen - pitakaa peukkuja, etta paperi saapuu pian.. Olen myos hakenut matka-apurahaa yhdelta saatiolta, olisi kiva, jos saisin sen. Silla ei ole minulle henkilokohtaisesti paljon merkitysta, koska se kattaisi kulut, jotka pomo korvaa mutta silti.

Tama on status talla hetkella. Helsinki, Upsala, Haag, Boston. Voiko jo sanoa olevansa kosmopoliitti? ;-)