No niin! Tanaan tuli meili Ameriikasta, etta se tarvittava lomake (DS-2019) on lahetetty. Sitten kun se on saapunut, voin tayttaa viisumihakemuksen loppuun ja minun pitaisi saada ns. J1-viisumi. Sain samalla 47 sivun mittaisen ohjekirjasen Bostoniin muutosta. Katevaa! Tanaan saapuivat postissa myos tamperelaisten vuokralaisten allekirjoittamat vuokrasopimukset, joten kaikki on hyvin aikataulussa.

Olin asken sairaanhoitajan luona; seurataan hemoglobiinia tarkkaan, jotta olen mahdollisimman hyvassa kunnossa sitten toukokuussa. Ja nyt olenkin ollut terveena laugh Huomenna mulla on laakariaika mahalaakarille, aion kysya tunteeko han sattumoisin ketaan Bostonista. On varmaankin hyva etsia laakari etukateen.

Surullisiakin uutisia tuli talla viikolla kun kuorokaveri M oli... hmmm... nukkunut pois. Han oli jo pidempaan sairas. Kavin kylassa viela vahan yli viikko sitten ja han olikin tosi vasynyt mutta loppu oli silti mennyt yllattavan nopeasti. Ensi lauantaina mennaan koko kuoron kanssa laulamaan hautajaisiin. Se on kylla hieno juttu, etta voidaan laulaa kaverin itsensa valitsemaa musiikkia. Oltiin eilen illalla harjoittelemassa ja sen jalkeen vahan muistelemassa baarissa.

Ostin kevaan ensimmaiset tulppaanit kotiin viikonloppuna - viidella eurolla saa lahikaupasta 20 kaunista tulppaania. Kuvassa puolet niista suomalaisessa maljakossa.

Tasan kaksi kuukautta lahtoon!